Den största utmaningen att via the internet marknadsföring sociala medier butiksägare står inför är att öka trafiken till sin e-handel butik .

Att veta var fellow ska börja och hur man sticker label ut från de tusentals andra butiker som konkurrerar om samma trafik är en svår utmaning .

Explosionen av tillväxten i e-handel världen har bara gjort det tuffare för e-handel webbplatser för att locka right up until sig den kritiska massa av besökare krävs för att stanna kvar i verksamheten .

I detta inlägg där jag kommer att ge burrow 12 olika strategier för att hjälpa dig att öka din social network och öka trafiken för att hjälpa look att öka försäljningen . Plocka de strategier och taktiker som du tycker är mest intressanta och lämpliga för din verksamhet och börja se ditt företag växa .

1 . Inlägg Every single day innehåll för fortsatt tillväxt

Ett av de enklaste sätten att odla dina marknadsföring sociala medier tid är att publicera innehåll konsekvent . Studier har visat att olika målgrupper reagerar på olika utstationering frekvenser , så se till att du testar den optimala frekvensen med din egen publik eller titta på förlovningsnivåer i jämförelse med att publicera frekvenser av dina konkurrenter för några riktlinjer . Den minsta ska vara en gång om dagen på Myspace och 4-6 gånger om dagen på Twitter . Också uppmärksamma vilken tid på dagen du lägger upp , är mycket viktigt att tidpunkten för sociala medier .

Två fantastiska verktyg som kan användas för att automatisera denna endeavor är Swayy och buffert . Swayy är bra för att hitta högkvalitativa artiklar och nyheter relaterade till din bransch och gör att du kan schemalägga inlägg until dina olika sociala nätverk . Buffert är en mycket populär app som kan integreras med din webbläsare och massor av andra regimen som hjälper burrow att schemalägga inlägg right up until dina sociala nätverk . Med hjälp av dessa product kan hjälpa look att minska din tid på din community marknadsföring till en halvtimme om dagen .

2 . Använd bilder när du postar på Fb

Det bästa sättet att öka engagemanget på Facebook or myspace är genom att inkludera bilder i dina inlägg . Bilder på twitter Oceania har visat att generera över 50 % mera lik än genomsnittet stolpen. När du vill skicka ett meddelande eller för att främja ett visst innehåll sedan inkludera länken till sidan i inlägget (helst efter innehållet så att det ser ut ) och bifoga en bild until inlägget.

Här är ett exempel från Shopify marknadsföring sociala medier förra veckan :

Lägga right up until en bild until en annars textbaserad tillkännagivande är betydligt mer övertygande och kommer att öka klick avsevärt .

För riktlinjer om utstationering på Fb med bilder , kolla in det här inlägget, " 3 sociala medier dåliga vanor som du behöver för att sluta nu . "

3 . Öka exponeringen av din gemenskapernas Med Sociala Knappar

Ju fler visningar du har på dina sociala nätverk desto mer sannolikt är det att du kommer att vinna fler gillar . Det bästa sättet att dramatiskt öka antalet visningar på dina sociala nätverk är genom att bädda in sociala knappar på din webbplats och i din marknadskommunikation . De flesta bloggar har sociala dela knappar som visas tydligt att uppmuntra läsarna att dela artikeln . Här är ett exempel från en artikel av Shawn Graham i

Rapid Business enterprise :

Några av de platser som du kanske vill överväga att placera sociala knappar :

Sidfoten på din hemsida och blogg

Header på din hemsida och blogg

I nyhetsbrevet

I din e-postsignatur

Inom specifika blogginlägg

4 . Kör en Launchrock kampanj

Launchrock är en populär gratistjänst för att samla in e-postadresser until personer som vill få tidig tillgång till lanseringen av en ny software , tjänst eller egentligen vad som helst . Det speciella med Launchrock är att det integrerar sociala inom teckningsprocessensom är en mycket kraftfull komponent som kan användas för att förvandla en vanlig befordran till en viral marknadsföringskanal för att bidra till att driva trafik och försäljning .

Du har förmodligen sett en Launchrock sida innan , de ser ut ungefär så här :

Efter att ha öppnat ett gratis konto med Launchrock kan du helt skräddarsy sin widget och marknadsföring kopia och sedan bädda in widgeten i din marknadsföring sida på din webbplats .

Tanken är att skapa en give-apart eller något annat erbjudande som fungerar på vän - ta - en - vän och använda de sociala funktionerna i Launchrock att göra det virus .

Informera dina besökare och sociala gemenskaper som för att komma in denna fantastiska kampanj som de behöver för att komma in i sin e-postadress på kampanjsidan . När de går in i sin e-postadress , kommer Launchrock visa dem ett meddelande och marknadsföring sociala medier dela knappar .

Se till att meddelandet har ett kraftfullt incitament science för att få dina besökare att dela främjande med sina vänner . Något i stil med , " Öka dina chanser att vinna sommaren free gift genom att bjuda in dina vänner att gå med främjande " eller " Få 3 vänner att gå med i främjandet och allt du står chansen att vinna ett bonuspris , " bör hjälpa öka andelen hastigheten och därmed antalet människor som kommer att få utsätts för din marknadsföring sociala medier .

Inom Launchrock , har du detaljerade analyser på antalet remisser varje e ger som kan hjälpa dig att identifiera de bästa influenser . Dessa påverkare kan sedan kontaktas with e-put up och tackade personligen för deras hjälp med att sprida din marknadsföring som lägger right up until en mycket trevlig personlig effect på din marknadsföring sociala medier .

5 . Utnyttja sociala Recensioner Automatisera Person to person Marketing campaigns

Använda recensioner för att skapa förtroende och ge insikter om dina produkter är ett bra sätt att öka försäljningen .

Yotpo är en populär gratis social networking översyn iphone app som är tillgänglig i Shopify Software Retailer . Appen hjälper right up until att omvandla mer än 8 % av kunderna till granskare genom sin page efter köpet web mail vilket resulterar i ett stort antal recensioner skapas . Det bästa är att denna endeavor är automatiserad så att du inte behöver lägga tid på att nå ut till kunderna för att försöka få nya recensioner. Så här fungerar det:

Theme provided by Danetsoft under GPL license from Danang Probo Sayekti